Zao Organic BB Krem - 760-762

Marka : Zao
Fiyat : ₺832,50  + KDV
KDV Dahil : ₺999,00
BB Cream, mükemmel ciltler için 5'i 1 arada bir işlemdir. Hafif bir dokuya sahip BB Cream, mükemmel ve doğal ciltler için hafif bir kaplama sunar. Doğal bitki kökenli bir SPF15 ile BB Cream, aşağıdaki avantajlara sahip 5'ü 1 arada inanılmaz bir üründür:
 
Hedeflenen hammaddelerle cildi nemlendirir
Cildi mükemmelleştirmek, kusurları bulanıklaştırmak ve kızarıklık
Cildi pürüzsüzleştirir
Mükemmel ışıltı için cildi canlandırır.
UVA ve UVB'den SPF15 koruması sunar
3 renkte mevcuttur, Hafif, Orta veya Bronz
 
Güneşten Korunma:  BB Cream, cildin yaşlanmasını ve cilt kanserlerini hızlandırabilecek ve ayrıca güneş yanıklarından sorumlu olan UVB ışınlarına karşı potansiyel olarak zarar verebilecek UVA ışınlarına karşı çok dengeli bir koruma oranına sahiptir. SPF, NO nanopartikülleri veya ham sentetik içerir. bunun yerine Karanja yağını güneşe karşı doğal koruma sağlama özellikleri nedeniyle bitki bazlı etkili bir güneş koruyucu olarak kullanmak.
 
Tüm ZAO ürünlerinde olduğu gibi, bu ürün de etkili ve toksik olmayan bir koruyucu olarak mikronize gümüş kullanılarak talk ve parabenler içermez (sentetik koruyucular). ZAO, ürünlerinde nanopartiküller kullanmaz, mikronize gümüş nanopartikül boyutundan daha büyüktür ve ZAO proucts'u güvenli ve toksik kimyasal koruyucular içermez. 
 
İçindekiler Vurgu:
BB Krem dermatologlar tarafından hidrasyon için test edilmiştir. Çeşitli hammaddelerin kullanımıyla aşağıdaki şekilde hidrasyon sağlanır:
 
Fucogel: Bu aktif bileşen hem aktif hem de duyusal özelliklere sahiptir, cildi anında yeniden yapılandırır ve yaşlanma karşıtı özelliklerle yatıştırır ve nemlendirir. Cildinizi yumuşak ve esnek hissettirir.
 
Pheohydrane: Bu deniz kompleksi cildi anında nemlendirmek ve su kaybını önlemek için idealdir. Yoğun ve hızlı nemlendirme özelliği, NMF * ile zenginleştirilen amino asitleri, ikinci cilt özelliklerine sahip deniz şekerlerini ve remineralize edici deniz suyu konsantresini zenginleştiren mikro alg özünü birleştirir. 
 
* NMF = Stratum korneumun hidrasyonunu sağlayan Doğal Nemlendirici Faktörler.
 
AQUAXYL ™: "Anti-dehidrasyon kalkanı" etkisi, stratum corneumun organizasyonunda rol oynayan temel lipitlerin ve proteinlerin sentezini güçlendirerek garanti edilir. Cildin nemlendirilmesinde önemli bir bileşendir, cildin nemlendirilmesiyle ilgili tüm faktörleri güçlendirir, cildi güçlendirerek azgın tabaka ile nemlendirir. Organik Aloe Vera ve Gliserin varlığı hidrasyonu arttırır.
 
Organik Bambu Ekstresi:% 25'teki yüksek konsantrasyonu, ZAO'nun yıldız bileşeni olan bambudaki yüksek silika konsantrasyonunu artırmak için kullanılır. Silika, kollajen ve elastin liflerinin oluşumunu uyarır, bu da form seviyesini, esnekliği ve nem seviyelerinin tutulmasını kolaylaştırır.
 
KULLANIM TALİMATI: Çıplak veya nemli cilde ince bir tabaka uygulayın. Isıtmak için parmak uçlarınızı kullanarak avucunuza az miktarda BB Cream uygulayarak başlayın. Elinizin arkasına küçük bir krem ​​krema koyun, malzemeyi parmak uçlarınızla ısıtın ve sonra yüzünüze vurun, merkezden başlayıp saç çizgisine ve boyuna doğru karıştırın. yüzündeki küçük dokunuşlar.
 
ZAO Beauty ucu: Daha mat ve kadifemsi bir son elde etmek için Mineral ipek 500 ile uygulandıktan sonra toz haline getirin.
 
Sertifika:  COSMOS ORGANIC, COSMOS standardına göre ECOCERT Greenlife sertifikasına sahiptir, doğal içerik maddelerinin% 99,67'si ve organik içeriklerin minimum% 20,5'i
 
Hayvanlar üzerinde yapılan  testler: Hayvanlar üzerinde, bitmiş ürünlerde veya malzemeler üzerinde yapılan testler yoktur. Zulüm ücretsiz sertifikalandırma  http://www.gocrueltyfree.org/shopper
 
Hayvansal kökenli içerikler:  Yok
 
Cilt tipinin belirtilmesi:  Hassas ciltler ve sivilce eğilimli ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. 
 
Hurma yağı içermez:  Hayır (Gliserin İçerir). Kullanılan tüm hurma yağı türevleri RSPO sertifikalıdır.
 
Boyut:  30 ml
 
Doldurulabilir:  Hayır

* Organik Tarımdan elde edilen içerikler.

 
Taze mutfak olarak ne yediğini önemsiyoruz!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR