Zao Eyeliner Refillable Liquid Brush - 101070

Marka : Zao
Fiyat : ₺832,50  + KDV
KDV Dahil : ₺999,00

Zao Doldurulabilir Sıvı Fırça Eyeliner sertifikalı organik bileşenlerle% 100 doğaldır, hassas gözler, kontakt lens kullanıcıları ve alerjileri olanlar dahil olmak üzere herkes için daha güvenli bir seçimdir. Düzenli kullanım için tasarlanmış ve yüksek kaliteli hammadde içeren, tahrişe veya kızarıklığa neden olmaz. Bir fırça aplikatörü içeren pigment dayanıklı ve yoğundur, gözler için yüksek tanımlıdır. 

Sıvı Eyeliner, hassas göz çevresi cildine bakım yapmak için aloe vera ile zenginleştirilmiş yeni bir COSMOS sertifikalı organik formülü ile geliştirilmiştir. Plastik atığı azaltmak için yeni eyeliner artık doldurulabilir. 

Dayanıklı ve sürdürülebilir şık, vernikli bir bambu kasada paketlenmiş olan ürün, bambu ambalajını korumak için büzme ipi ile pamuklu bir kese içinde sunulmaktadır. 

Malzemeler vurgulamak:

Organik aloe vera suyu (Aloe barbadensis yaprağı suyu): Aloe vera bitkisi, konjonktivit ve diğer göz alerjilerini tedavi ederek, yüzyıllar boyunca tarihsel olarak doğal bir ilaç olarak görülmüştür. Sakinleştirici özellikleri ile ünlü organik aloe vera suyu göz çevresindeki hassas cildi besler.

Organik bambu suyu (Bambusa vulgaris yaprağı ekstresi): Bambu yapraklarının damıtılmasıyla elde edilir, göz çevresindeki hassas cildi nemlendirir ve rahatlatır.

Organik akasya zamkı (Acacia senegal zamkı): Akasya senegal ağacından elde edilen Acacia zamkı veya Arap zamkı, eyelinerin yapıştırıcı olarak kullanımıyla uzun ömürlü olmasını sağlar.

Organik shea yağı (Butyrospermum parkii (shea) yağı): Shea yağı shea ağacının meyvesinden doğuda batıya özgüdür. Yüksek yağ asidi içeriği cilde nem ve besin sağlar. Shea cildi sakinleştirir, UV ışınlarına karşı korur ve yara iyileşmesini hızlandırır.

Kullanım talimatları:   İnce bir çizgi için hafifçe uygulayın veya daha kalın bir etki için daha fazla baskı uygulayın. Gözünüzü kapatın ve fırçayı olabildiğince kirpiklere yakın kullanın, merkezden gözünüzün iç köşesine ve merkezden gözünüzün uzak köşesine doğru çizin. Ardından çizgiyi iç köşeden dışarı doğru çekerek derinleştirin. Çizginin kalınlığı uyguladığınız basınç miktarına bağlıdır. Böylece, ince bir çizgi için, fırçayı hafifçe bastırın; daha kalın bir çizgi için, biraz daha fazla baskı uygulayın. 

Zao Beauty tip:  Kirpiklerinize mümkün olduğunca yakın bir çizgi çizmek için kaşınızı hafifçe dışa doğru itin ve uygularken gözünüzü kapatın. kirpiklerinizin köklerine daha kolay ulaşın, göz kapağınızı kapatın ve cildinizi nazikçe kaşınızdan yukarı çekin. Küçük gözleri açmak için ince bir çizgi kullanın. 

Sertifika:  Cosmos Standard'a göre ECOCERT Greenlife tarafından% 100 doğal içerik ve% 68 organik içerik ile sertifikalı Cosmos Organik. Cosmos Standartları için http://COSMOS.ecocert.com adresini ziyaret edin.

Hayvanlar üzerinde yapılan  testler: Hayvanlar üzerinde, bitmiş ürünlerde veya malzemeler üzerinde yapılan testler yoktur. Zulüm ücretsiz

Hayvansal kökenli  içerikler: Hayvansal kökenli içerik kullanılmaz.

Cilt tipinin belirtilmesi:  Hassas gözler ve cilt için uygundur

Hurma yağı içermez:  Hayır (Propilen Glikol ve Gliserin İçerir). Kullanılan tüm hurma yağı türevleri RSPO sertifikalıdır.

Net ağırlık:  4.5 g

Doldurulabilir:  evet

İçindekiler:  INCI / CTFA: ALOE BARBADENSİS YAPRAK SUYU *, PROPİLEN GLİKOL, PARFÜM (FRAGRANCE), MAGNESIUM ALÜMİNYUM SİLİKAT, BAMBUSA VULGARIS LEAF EXTRACT *, GLYCERIN **, ACAC SORBİTAN ZEYTİN, TOCOPHEROL, CI 77820 (GÜMÜŞ). MAY İÇERİĞİ +/-: CI 77491 (DEMİR OKSİTLER), CI 77492 (DEMİR OKSİTLER), CI 77499 (DEMİR OKSİTLER), CI 77007 (ULTRAMARİNLER), CI 77289 (CHROMYUM HİDROKSİT YEŞİL), CI 72819 (MİKR).

* Organik Tarımdan elde edilen içerikler. ** organik içeriklerden işlenmiş.

Taze mutfak olarak ne yediğini önemsiyoruz!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR